RGB

Premi EMPORIA DE PLATA als Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera 2016, categoria Millor Il.luminació.

Projecte
RGB
Mostra de Pessebres d’Olot.

Localització
Claustre del Carme, Olot.

Any
2016

Descripció
Els tres reis són una mostra de generositat que podem exercir individual i col·lectivament, transmesa de pares a fills. Amb ells hem après que les coses senzilles poden esdevenir transformadores. La seva existència és veraç i màgica dins de cadascun de nosaltres.
Tinguent com a inspiració la màgica nit de Reis, on els fanalets que porten els nens, omplen els carrers de llum i color.
 A través d’aquest muntatge, s’intentarà escenificar aquesta nit tan especial, on els fanalets traçaran el camí a seguir, impregnant el claustre del Carme amb la mateixa il·lusió i esperança que es respira durant la nit de Reis.
L’objectiu de sortir amb fanalets al carrer, és fer prou rebombori perquè els Reis no s’oblidin de passar per la ciutat, i deixar regals a les respectives cases.
Gràcies a la claror dels fanalets, els Reis poden veure bé el camí i no es perden.

Fotografia
David Oliva

Coautoria
Xavier Moliner / Guillem Moliner / Jordi Bartrina / Míriam Soler / David Oliva / Anaïs Danés / Meritxell Bruguers / Anna Juncà

Col·laboradors
Salvi Capellà

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento y fines analíticos. Al hacer clic en Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad