PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ.

Projecte
Projecte d’interiorisme per a reforma integral d’habitatge unifamiliar entre mitgeres.

Localització
Sant Hipòlit de Voltregà (Osona)

Any
2021

Descripció
Projecte d’interiorisme. Assessorament en acabats i materials i distribucions d’interiors.

Quan comences un projecte, és un luxe trobar-te amb espais únics com aquest!
El que tenia molt clar quan vaig entrar en aquest espai, és que el terra el conservàvem.Un paviment hidràulic preciós, de tons vermellosos que són difícils de trobar. Només polint-lo va quedar com nou!
La primera intervenció que es va fer en aquest espai, va ser reforçar l’estructura, col·locant aquestes bigues de ferro sota l’embigat de fusta original. Que es va aprofitar per instal·lar-hi il·luminació LED, ajudant a ressaltar l’embigat de fusta completament restaurat i aportant una llum indirecta i càlida al dormitori.
Es va crear un capçal nou de punta a punta molt minimalista però amb lluminàries integrades.
La porta de vidre que separa dormitori i vestidor també és un element únic de la casa que s’ha pogut conservar. Tan la fusteria, amb les seves motllures, com els vidres, són els originals. Aquest vidre antic acanalat, era molt típic en cases antigues, i permet el pas de llum natural, però sense deixar una visió nítida del que hi ha a l’altra banda. Perfecte per a un vestidor.
L’espai destinat a vestidor també té el seu encant particular. I ens ha agradat poder-hi deixar alguns elements originals, que li donen un aire especial.

Projecte d’arquitectura
SP25ARQUITECTURA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento y fines analíticos. Al hacer clic en Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad