PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

Projecte
Projecte d’interiorisme per a reforma integral d’habitatge unifamiliar entre mitgeres.

Localització
Sant Hipòlit de Voltregà (Osona)

Any
2021

Descripció
Projecte d’interiorisme. Assessorament en acabats i materials i distribucions d’interiors.

En aquest espai, s’ha pogut conservar la volta de canó existent, un element molt tradicional de l’arquitectura catalana. Les tonalitats neutres materials escollits, ajuden a ressaltar aquesta volta de rajol pla, i al mateix temps ajuden a harmonitzar el conjunt.

Per aquesta cuina, la millor distribució de l’espai era en forma de “L”, amb una illa central com a protagonista. Consta d’una part de mobiliari alt, recollit en un lateral on hi ha tots els electrodomèstics integrats, com nevera, forn, microones, i algun armari rebost. Fins i tot hem pensat amb un espai on col·locar el robot de cuina. Al costat de la zona de cocció, un espai on no molesta, però que sempre està a mà per utilitzar-la. La zona més baixa, conté la zona de cocció, pica i rentavaixelles.

Pels sobres i frontals de cuina, s’ha escollit un acabat de material porcellànic, que també s’ha aplicat a l’illa central. El fet d’escollir un material resistent per a l’illa central, permet utilitzar-la com a una superfície extra de treball. Aconseguint així la doble funció de superfície de treball i taula.

Projecte d’arquitectura
SP25ARQUITECTURA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento y fines analíticos. Al hacer clic en Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad