OFICINES EDYMA

Projecte
Reforma de local comercial per a la nova seu d’Edyma Serveis Informàtics

Localització
Carrer Viladomat, 134. Barcelona

Any
2020

Descripció
Projecte d’interiorisme per a la nova seu de Edyma Serveis Informàtics.
S’ha distribuit l’espai, segons les necessitats de cada zona de treball.
La planta baixa, consta de la zona de recepció, zona d’espera i showroom. El showroom, está pensat i dissenyat a mesura per a la exposició i venda, de producte de maquinària per a gestió d’efectiu. Recreant diversos ambients segons el perfil de client al que s’orienta el producte. La petita Terrassa existent, aporta llum natural a tot l’espai, fent més agradable l’espai destinat a sala de reunions.
La planta primera, és el centre de les oficines, on trobem la zona de treball de comercials i de servei tècnic. La resta de l’espai está destinada a l’ús privat dels treballadors, formada per una zona de office, espai de descans i futbolín per les estones de descans.
Tota la planta primera, está resseguida per una estructura de ferro feta a mesura, pensada per a cobrir totes les necessitats d’emmagatzematge, adaptant-se a la funcionalitat de cada espai. Una quadrícula on s’hi instal·len lleixes i bucs de fusta natural, jugant amb els buits i plens, per tal de maximitzar la capacitat d’emmagatzematge, la qual s’aconsegueix ressaltar encara més pel color de fons, que forma part de la imatge corporativa de la marca.

Client
Edyma Serveis Informàtics

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento y fines analíticos. Al hacer clic en Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad