LA RESISTÈNCIA D’UNA FLOR

Projecte
La resistència d’una flor
Temps de flors

Localització
Antic Cinema Modern de Girona.

Any
2018

Descripció
Per molt alta que sigui una barrera, per molt forta que sigui la pressió o per molt adverses que siguin les condicions, la flor trobarà la manera de sobreviure.
Seguint el concepte de temporalitat, la Resistència d’una Flor reivindica la rebel·lia de la vegetació i la capacitat de superar entorns hostils. Una prova que la delicadesa i la fragilitat no són sinònim de submissió.
Una gran barrera de sacs, com una trinxera de guerra, únicament alterada per una petita flor situada al centre. Una presència gairebé insignificant però que incideix molt subtilment en el perfil d’aquest element.
Un muntatge en un entorn hostil, el vestíbul de l’abandonat Antic Cinema Modern de Girona, en motiu de l’edició del Temps de Flors 2018,  amb LA FLOR com a principal protagonista. I una banda sonora impactant “Nessun Dorma” de Puccini.
Una instal.lació-homenatge a Jorge Méndez Blake i la seva obra El Castell.

Coautoria
Anna Juncà / David Oliva / Marc Formatgé

Col·laboradors
Elisenda Planas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento y fines analíticos. Al hacer clic en Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad