Hell, Sweet Hell


PREMI EMPORIA D’OR, PREMIS NACIONALS D’ARQUITECTURA EFÍMERA 2019. Categoria Miscel·lània.
SELECCIONAT PREMIS D’ARQUITECTURA DE LES COMARQUES DE GIRONA 2020. Categoria Efímers.
SELECCIONAT PREMIS FAD 2020. Categoria Intervencions Efímeres.
Projecte exposat al COAC Barcelona, dins de l’exposició “Premis FAD 2020”

Projecte
Hell, sweet hell
Lluèrnia: Festival del Foc i de la Llum

Localització
Claustre de l’Hospici, Olot

Any
2019

Descripció
HELL, SWEET HELL, és una obra efímera que uneix dos conceptes antagonics. Una porta d’entrada a l’inframón, una invitació al visitant a quedar captivat per les temptacions que sorgeixen de les regions infernals.

És un accés a un Infern diferent, un entorn agradable per a tots els sentits, amb tons dolços que transformen les idees preconcebudes d’aquest abisme fosc.

Més de 30.000 cons de gelats defineixen aquesta agressiva topografia. Super rosa, super dolça, súper llaminera.  El fum desdibuixa l’ambient d’aquest pati, mentre que alguns dispensadors d’aromes impregnen l’ambient amb una agradable olor a cotó de sucre.

Una geometria caòtica que contrasta amb l’arquitectura neoclàssica de l’edifici, l’Hospici d’Olot, amb una façana de tres plantes amb un repetitiu arc.

La percussió rítmica i fosca de Carmina Burana de Carl Orff completa l’ambient. Una cantata que tracta, entre d’altres, de plaers terrenals, amor carnal i embriaguesa, sarcasme i ridícul.

L’Infern. Potser no és una mala elecció.

Benvinguts a l’infern! Benviguts al Lluèrnia.

Coautoria
Anna Juncà / David Oliva / Elisenda Planas

Col·laboradors
Anaïs Danés, David López, Elena Oliva, Infoself i Vic2013 Construccions.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento y fines analíticos. Al hacer clic en Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad