HABITATGE.
PROJECTE D’INTERIORISME I DIRECCIÓ D’OBRA

Creem una proposta que s’adapti a les teves necessitats. Realitzem tots els plànols perquè el projecte es pugui dur a terme. Gestionem els pressupostos, i un cop decidit els industrials constructors, fem el seguiment d’obra.
veure +


PROJECTE D’INTERIORISME PER ESTANÇA

Per a les ocasions en que només es vol reformar la cuina, el bany, un dormitori, etc. Realitzem el projecte, gestionem els pressupostos i fem el seguiment d’obra.

ESPAIS COMERCIALS.
PROJECTE D’INTERIORISME I DIRECCIÓ D’OBRA

Creem una proposta que s’adapti a les teves necessitats. Pensant sempre en la tipologia de negoci, la funcionalitat i l’estil que s’adapti més a la imatge corporativa. Realitzem tots els plànols perquè el projecte es pugui dur a terme. Gestionem els pressupostos, i un cop decidit els industrials constructors, fem el seguiment d’obra.


ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Per a qui necessiti orientació sobre quines possibilitats té el seu habitatge o negoci. Si es necessiten idees, si es dubta sobre si val la pena reoformar, o bé, consell per a poder llogar o vendre a millor preu.
També fem assessoraments concrets per estança, per distribució general de mobiliari o si es vol fer un relooking general.


APARADORS

Dissenyem i muntem aparadors per comerços, restauració, i espais comercials que vulguin millorar la seva imatge i atraure nous clients.
L’aparador és un dels elements més importants d’un negoci, és la carta de presentació del que el client trobarà a l’interior, i al mateix temps és un bon reclam per atraure clients.
Un bon aparador, aconsegueix captar l’atenció del client i el fa destacar de la competència.


MOBILIARI A MESURA

Els nostres projectes són completament personalitzats.
Si el projecte necessita mobiliari fet a mesura, nosaltres el dissenyem, fem els plànols necessaris i ens encarreguem de la seva producció.
Tant per comerços com per habitatges.


ESTANDS, I
ELEMENTS EFÍMERS PER A ESDEVENIMENTS

Realitzem el projecte de disseny, sempre pensant en com potenciar el teu negoci i captar clients. Creem els plànols necessaris, i si vols, ens encarreguem de la seva producció.


INSTAL·LACIONS EFÍMERES

Creem instal·lacions efímeres per a esdeveniments especials. En aquests projectes donem llibertat absoluta a la creativitat. Pensem el projecte, creem els plànols necessaris i ens encarreguem de la producció.

ORIGEN
PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ.
APARTAMENT DE LUXE
DRECERA
ENTRADA MEITAT I MEITAT
OFICINES EDYMA
SEPARACIÓ D’AMBIENTS
SABLIER
ESTAND FÒRUM GASTRONÒMIC
PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
SHOWROOM EDYMA BARCELONA
CUINA A BANYOLES
ORIGAMI LAVA
PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ…
TANCAMENTS PER A JARDÍ VERTICAL. GIRONA.
CASA M&S.
Relooking menjador
SABLIER
DISSENY DE VESTIDOR
PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ ..
HABITACIÓ INFANTIL
ZONA DE JOCS INFANTIL
MAS A VILADEMULS
CASA M&S
Hell, Sweet Hell
SEPARACIÓ D’AMBIENTS
AMBIENTACIÓ FITAG TERRASSA NIT
BIZILEKUA
CUINA A GIRONA
“Noodles”
Llençols de passió
CARRET EXPOSITOR
LA RESISTÈNCIA D’UNA FLOR
EN CONSTRUCCIÓ
MUNTATGE EXPOSITIU “URBANISME EN CURS”
RGB
3,1416
ESTAND EXPOJOVE FIRA GIRONA
ESTAND FORUM GASTRONÒMIC
 
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento y fines analíticos. Al hacer clic en Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad