HABITATGE.
PROJECTE D’INTERIORISME I DIRECCIÓ D’OBRA

Creem una proposta que s’adapti a les teves necessitats. Realitzem tots els plànols perquè el projecte es pugui dur a terme. Gestionem els pressupostos, i un cop decidit els industrials constructors, fem el seguiment d’obra.
veure +


PROJECTE D’INTERIORISME PER ESTANÇA

Per a les ocasions en que només es vol reformar la cuina, el bany, un dormitori, etc. Realitzem el projecte, gestionem els pressupostos i fem el seguiment d’obra.

ESPAIS COMERCIALS.
PROJECTE D’INTERIORISME I DIRECCIÓ D’OBRA

Creem una proposta que s’adapti a les teves necessitats. Pensant sempre en la tipologia de negoci, la funcionalitat i l’estil que s’adapti més a la imatge corporativa. Realitzem tots els plànols perquè el projecte es pugui dur a terme. Gestionem els pressupostos, i un cop decidit els industrials constructors, fem el seguiment d’obra.


ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Per a qui necessiti orientació sobre quines possibilitats té el seu habitatge o negoci. Si es necessiten idees, si es dubta sobre si val la pena reoformar, o bé, consell per a poder llogar o vendre a millor preu.
També fem assessoraments concrets per estança, per distribució general de mobiliari o si es vol fer un relooking general.


APARADORS

Dissenyem i muntem aparadors per comerços, restauració, i espais comercials que vulguin millorar la seva imatge i atraure nous clients.
L’aparador és un dels elements més importants d’un negoci, és la carta de presentació del que el client trobarà a l’interior, i al mateix temps és un bon reclam per atraure clients.
Un bon aparador, aconsegueix captar l’atenció del client i el fa destacar de la competència.


MOBILIARI A MESURA

Els nostres projectes són completament personalitzats.
Si el projecte necessita mobiliari fet a mesura, nosaltres el dissenyem, fem els plànols necessaris i ens encarreguem de la seva producció.
Tant per comerços com per habitatges.


ESTANDS, I
ELEMENTS EFÍMERS PER A ESDEVENIMENTS

Realitzem el projecte de disseny, sempre pensant en com potenciar el teu negoci i captar clients. Creem els plànols necessaris, i si vols, ens encarreguem de la seva producció.


INSTAL·LACIONS EFÍMERES

Creem instal·lacions efímeres per a esdeveniments especials. En aquests projectes donem llibertat absoluta a la creativitat. Pensem el projecte, creem els plànols necessaris i ens encarreguem de la producció.

EN CONSTRUCCIÓ
SABLIER
ORIGEN
BIZILEKUA
SABLIER
PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ…
PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ ..
PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ.
PROJECTE D’INTERIORISME A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
ENTRADA MEITAT I MEITAT
Relooking menjador
OFICINES EDYMA
CASA M&S.
SEPARACIÓ D’AMBIENTS
ESTAND FÒRUM GASTRONÒMIC
ORIGAMI LAVA
HABITACIÓ INFANTIL
APARTAMENT DE LUXE
SHOWROOM EDYMA BARCELONA
ZONA DE JOCS INFANTIL
MAS A VILADEMULS
CASA M&S
Hell, Sweet Hell
CUINA A BANYOLES
TANCAMENTS PER A JARDÍ VERTICAL. GIRONA.
SEPARACIÓ D’AMBIENTS
DISSENY DE VESTIDOR
AMBIENTACIÓ FITAG TERRASSA NIT
CUINA A GIRONA
“Noodles”
Llençols de passió
CARRET EXPOSITOR
LA RESISTÈNCIA D’UNA FLOR
MUNTATGE EXPOSITIU “URBANISME EN CURS”
RGB
3,1416
ESTAND EXPOJOVE FIRA GIRONA
ESTAND FORUM GASTRONÒMIC
 
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento y fines analíticos. Al hacer clic en Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad