El Pantone Color Institute ja ha presentat el 𝗣𝗮𝗻𝘁𝗼𝗻𝗲 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗬𝗲𝗮𝗿 2021, o més ben dit, la combinació de colors. Una unió de colors que trasllada un missatge de fortalesa i esperança, imperible i energètica.

𝗣𝗮𝗻𝘁𝗼𝗻𝗲 17-5104 𝗨𝗹𝘁𝗶𝗺𝗮𝘁𝗲 𝗚𝗿𝗮𝘆 + 𝗣𝗔𝗡𝗧𝗢𝗡𝗘 13-0647 𝗜𝗹𝗹𝘂𝗺𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴, dos colors independents que es fusionen per acompanyar-se mútuament i que expressen a la perfecció l’estat d’ànim del Pantone Color of the Year 2021.

Amb un 𝗺𝗶𝘀𝘀𝗮𝘁𝗴𝗲 𝗱𝗲 𝗳𝗲𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗮𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝘆𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗳𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹𝗲𝘀𝗮, la combinació de PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Illuminating és ambiciosa i ens transmet esperança. Els tons encoratjadors i plens de vida ajuden a satisfer la recerca de vitalitat.𝗣𝗔𝗡𝗧𝗢𝗡𝗘 13-0647 𝗜𝗹𝗹𝘂𝗺𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴 és un groc brillant i alegre que genera vivacitat i efervescència: un to groc càlid imbuït de l’energia del sol.

𝗣𝗔𝗡𝗧𝗢𝗡𝗘 17-5104 𝗨𝗹𝘁𝗶𝗺𝗮𝘁𝗲 𝗚𝗿𝗮𝘆 evoca sensacions de solidesa i fiabilitat que són eternes i que proporcionen uns fonaments ferms. Inspira una seguretat tranquil·la i trasllada sensacions de bones formes, estabilitat i resiliència.

Amb una projecció pràctica i sòlida com una roca, però a el mateix temps càlida i optimista, la unió de PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Illuminating, és 𝘂𝗻𝗮 𝗵𝗶𝘀𝘁ò𝗿𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗼𝗿 𝗾𝘂𝗲 𝘁𝗿𝗮𝘀𝗹𝗹𝗮𝗱𝗮 𝗳𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹𝗲𝘀𝗮 𝗶 𝗽𝗼𝘀𝗶𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁.