Teniu temps fins al 5 de gener de 2021 per a visitar l’exposició dels Premis FAD 2020 i els premis Habitàcola “Habitar la platja”. On trobareu el projecte “Hell, sweet hell” d’Atelier4 i SP25arquitectura. Projecte SELECCIONAT dins la categoria d’Intervencions Efímeres dels Premis FAD 2020.
L’horari de visita, és de dilluns a divendres de 10h a 19h, dissabte de 10h a 14h i diumenge tancat.
Es podrà visitar a l’Altell de la seu del COAC (Plaça Nova,5. Barcelona) l’exposició dels Premis FAD 2020 i dels Premis Habitàcola “Habitar la platja”.
L’exposició mostra els projectes seleccionats, finalistes i guanyadors dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2020, en les seves quatre categories: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i paisatge i Intervencions Efímeres. La mostra també inclou els projectes finalistes i guanyadors dels Premis FAD Internacionals, dels Premis FAD de Pensament i Crítica i dels Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny. Es tracta d’una exposició imprescindible per descobrir què està passant en l’àmbit arquitectònic a Espanya i Portugal i per conèixer els millors projectes que els estudis locals han desenvolupat a nivell internacional.
La mostra està organitzada per l’ARQUIN-FAD i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya dissenyada per Roger Subirà i la Junta de l’ARQUINFAD i disseny gràfic d’Esiete.