HABITATGE.
PROJECTE D’INTERIORISME I DIRECCIÓ D’OBRA

Creem una proposta que s’adapti a les teves necessitats. Realitzem tots els plànols perquè el projecte es pugui dur a terme. Gestionem els pressupostos, i un cop decidit els industrials constructors, fem el seguiment d’obra.
veure +


PROJECTE D’INTERIORISME PER ESTANÇA

Per a les ocasions en que només es vol reformar la cuina, el bany, un dormitori, etc. Realitzem el projecte, gestionem els pressupostos i fem el seguiment d’obra.

ESPAIS COMERCIALS.
PROJECTE D’INTERIORISME I DIRECCIÓ D’OBRA

Creem una proposta que s’adapti a les teves necessitats. Pensant sempre en la tipologia de negoci, la funcionalitat i l’estil que s’adapti més a la imatge corporativa. Realitzem tots els plànols perquè el projecte es pugui dur a terme. Gestionem els pressupostos, i un cop decidit els industrials constructors, fem el seguiment d’obra.


ASSESSORAMENT

Per a qui necessiti orientació sobre quines possibilitats té el seu habitatge o negoci. Si es necessiten idees, si es dubta sobre si val la pena reoformar, o bé, consell per a poder llogar o vendre a millor preu.
També fem assessoraments concrets per estança, per distribució general de mobiliari o si es vol fer un relooking general.


ESTANDS, APARADORS I
ELEMENTS EFÍMERS PER A ESDEVENIMENTS

Realitzem el projecte de disseny, sempre pensant en com potenciar el teu negoci i captar clients. Creem els plànols necessaris, i si vols, ens encarreguem de la seva producció.


INSTAL·LACIONS EFÍMERES

Creem instal·lacions efímeres per a esdeveniments especials. En aquests projectes donem llibertat absoluta a la creativitat. Pensem el projecte, creem els plànols necessaris i ens encarreguem de la producció.

HABITACIÓ INFANTIL
ZONA DE JOCS INFANTIL
SEPARACIÓ D’AMBIENTS
MAS A VILADEMULS
OFICINES EDYMA
CASA M&S.
SHOWROOM EDYMA
APARTAMENT DE LUXE
CASA M&S
SEPARACIÓ D’AMBIENTS
Hell, Sweet Hell
CUINA A BANYOLES
TANCAMENTS FERRO
ESTAND FÒRUM GASTRONÒMIC
DISSENY DE VESTIDOR
AMBIENTACIÓ FITAG TERRASSA NIT
CUINA A GIRONA
ORIGAMI LAVA
Llençols de passió
CARRET EXPOSITOR
LA RESISTÈNCIA D’UNA FLOR
MUNTATGE EXPOSITIU “URBANISME EN CURS”
RGB
3,1416
ESTAND EXPOJOVE FIRA GIRONA
RENDER PROMOCIÓ CASES OBRA NOVA
ESTAND FORUM GASTRONÒMIC
EXPOSITOR ULLERES
LLUÈRNIA AT HOME
REFORMA BARRI VELL BANYOLES